Omar completed Housekeeping course/Omar heeft de cursus ‘Housekeeping’ afgerond

During his study year 2010/11, Omar succesfully completed his Housekeeping study and was awarded with an official certificate issued by The Gambia Hotel School. His study was made possible by the generous donations to the AlFra Foundation. The Foundation congratulates Omar with this result and wishes him success with the next phase of his studies at the MDI.

Gedurende het schooljaar 2010/11 heeft Omar suksesvol zijn cursus ‘Housekeeping’ op de Gambia Hotel School afgerond. De hotelschool heeft hem beloond met een officiaal certificaat van zijn diploma. Dankzij de vele genereuze donaties heeft de AlFra Foundation deze opleiding voor Omar financieel mogelijk kunnen maken. De Foundation feliciteert Omar met dit resultaat en wenst hem sukses met zijn verdere studies op het MDI.

 

Leave a Reply

See also:

Sharing Buttons by Linksku